BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Verstraete Development verwelkomt Buzzynest in Kortrijk Business Park

Buzzynest werd opgericht in 2016 in Terhulpen, nabij Brussel. Sindsdien gaat de expansie gestaag verder. Kortrijk Business Park wordt de 3e vestiging binnen hun nest, na Terhulpen en Watermaal-Bosvoorde. In totaal zal Buzzynest 2.500m² inrichten tot een creatieve werkplek voor KMO’s, start-ups en freelancers. Buzzynest gaat verder dan het louter aanbieden van individuele werkplekken. Het ontwikkelen van een community is prioriteit binnen elke Buzzynest vestiging. Zo worden op regelmatige basis ontbijtsessies, afterwork-drinks en interessante seminaries georganiseerd. Ook sportieve activiteiten worden niet uit de weg gegaan. De gelijkvloerse ruimte zal private kantoren in verschillende formaten omvatten, gaande van 2 tot 16 personen. Deze kantoren zullen genieten van alle diensten en voordelen van Buzzynest. Ook zullen er voldoende vergaderzalen voorzien worden, welke kunnen gereserveerd worden door gebruikers van het ganse gebouw… Verstraete Development heeft er bewust voor gekozen om een coworking spot op de gelijkvloerse verdieping aan te trekken. Het is de bedoeling om een dynamische vibe te creëren doorheen het gebouw. Buzzynest heeft in het verleden reeds bewezen dat ze dit kunnen realiseren. Over Kortrijk Business Park Dit hypermodern en multifunctioneel kantoorgebouw op de kop van het Beneluxpark/Kennedypark in Kortrijk. Het gebouw is een nieuwe landmark voor de stad Kortrijk waar het aangenaam vertoeven zal zijn in een groene omgeving. De high-end afwerking van het gebouw, het gebruik van vooruitstrevende technologieën, de vele beschikbare diensten on-site, de polyvalente ruimte, het multifunctionele terras aan de oevers van de vijver en het restaurant met traiteurdienst zorgen ervoor dat Kortrijk Business Park een ideale werkplek wordt. Het doel van de ontwikkelaar is: een werkomgeving creëren waarin mensen zich prettig en vooral gezond voelen. Technologie staat dan ook niet alleen ten dienste van energiebesparing maar dient vooral om een efficiënte, aangename en comfortabele werkplek te creëren. Over Verstraete Development Verstraete Development is een familiale projectontwikkelaar, met projecten verspreid over de Kust, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Brussel. In 2011 werd Verstraete Development opgericht met een focus op residentieel vastgoed. Doorheen de jaren is het bedrijf geëvolueerd naar een projectontwikkelaar die zowel woon- en werkdromen realiseert. Het  bedrijf  beschikt  over  een  professioneel  en  divers team dat complexe projecten niet uit de weg gaat, zoals de herontwikkelingsprojecten op oude, industriële sites. De focus van Verstraete Development ligt op kernversterkende inplantingen en het ontwikkelen van duurzame projecten waarin omgeving en welzijn centraal staan. KortrijkBusinessPark

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 maart 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving