BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen knalt tegen metalen plantenbak te Harelbeke, bestuurster gekneld

Foto NDZ
Foto NDZ
Langs de Stasegemsesteenweg in Harelbeke is zaterdag in de late namiddag is een 23-jarige bestuurster uit Harelbeke met haar Ford personenwagen zwaar gewond geraakt bij een zwaar verkeersongeval.  De jonge bestuurster kwam vanuit richting Stasegem en volgde de Stasegemsesteenweg richting het centrum van Harelbeke, toen het voertuig op zeker ogenblik van zijn koers afweek en tegen een metalen plantenbak knalde. Die staan er midden de weg om beide rijrichtingen van elkaar te scheiden en stond na de impact 90 ° gedraaid. Door de knal ging het voertuig aan het tollen en kwam een 10-tal meter verder op het fietspad tot stilstand, met de neus in tegengestelde richting. Brandweer, ziekenwagen en een MUG-team snelden ter plaatse en bevrijdden de vrouw uit haar hachelijke positie. Ze kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend maar verkeerde niet in levensgevaar toen ze naar het ziekenhuis werd overgebracht. Ruim een uur bleef de Stasegemsesteenweg volledig afgesloten tussen de Eikenstraat en de Kollegelaan.
Foto NDZ
Foto NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
28 maart 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen