BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Wegenwerken

Wegenwerken op E40 aan op- en afrit Gistel uitgesteld wegens slecht weer

wegenwerken
Foto: NGS
Normaal gezien zouden aanstaande maandag 9 maart structurele onderhoudswerken van start gaan aan de op- en afrit nr. 5 Gistel op de E40 in de rijrichting Brussel. Het aangekondigde regenweer voor komende week gooit echter roet in het eten waardoor de werken niet kunnen starten. AWV zoekt nu naar een nieuwe startdatum.  De voorziene werkzaamheden op de op- en afrit nr. 5 Gistel in de rijrichting Brussel houden in dat deze afrit een nieuwe toplaag en nieuwe markeringen zal krijgen. Hinder? De rechterrijstrook op de E40 richting Brussel zal tijdens deze werkzaamheden ter hoogte van het op- en afrittencomplex Gistel niet beschikbaar zijn. Tijdens de werken zullen zowel de oprit als de afrit Gistel in de rijrichting Brussel volledig afgesloten zijn voor alle verkeer.  Wie de E40 wil oprijden richting Brussel zal tijdens de werkzaamheden moeten omrijden via de N33, N358 (langs het kanaal Plassendale-Nieuwpoort) en de A10 in Oudenburg om zo naar de E40 te rijden.  Wie de E40 in de rijrichting Brussel wil verlaten moet doorrijden tot de afrit Jabbeke om daar een keerbeweging te maken.  De lichtenregeling aan het Gistels Kasseitje zal worden aangepast tijdens de werken om het verkeer vlotter te laten doorstromen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 maart 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Wegenwerken