BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Barbecue loopt uit de hand in Menen, houten tuinafsluiting vat vuur

Het lenteweer van afgelopen weekend deed heel wat gezinnen beslissen om te barbecueën. Zondagmiddag diende de brandweer uit te rukken naar Ter Beke, waar een barbecue om nog onbekende reden in brand vloog en oversloeg op een houten tuinschutting, die aan de woning paalt. De bewoner aarzelde niet en ging in afwachting van de komst van de brandweer het vuur te lijf met een tuinslang. De brandweer hoefde bij aankomst enkel nog wat na te blussen. Dankzij de snelle tussenkomst van de brandweer en de alerte reactie van de bewoner kon overslag naar de woning vermeden worden. Enkel de houten tuinschutting werd vernield. De bewoners kwamen er met de schrik vanaf.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 april 2020
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Brandweer en Politie, Nieuws