BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Libeert zorgt voor gratis chocolade voor kinderzorginstellingen

Deze week zal de paashaas bij heel wat kinderen die momenteel in zorginstellingen verblijven een glimlach op het gezicht toveren. Hij wordt in opdracht van de Belgische chocolatier Libeert op pad gestuurd met maar liefst meer dan 35.000 chocoladefiguurtjes in zijn mand. Onder andere kinderen in jeugdzorg en kleintjes met een beperking in Vlaanderen en Brussel krijgen zo toch de paashaas op bezoek met lekkere Belgische chocolade, zoals de traditie het wil, rekening houdend met de maatregelen tegen Covid-19. “We zijn een vierde generatie familiebedrijf, met heel wat jonge gezinnen onder de medewerkers. De afgelopen periode hebben we dan ook kunnen ervaren dat het voor kinderen sowieso lastig is om wekenlang in ‘hun kot’ te blijven, maar zij die in een zorginstelling vertoeven, hebben het nu nog zwaarder. Door de opgelegde maatregelen kunnen ze tegenwoordig ook in het weekend niet naar huis”, zegt Lily Libeert, marketing verantwoordelijke van Libeert. “Kinderen met een beperking en heel wat kinderen in jeugdzorg zullen Pasen dus ook niet in hun vertrouwde omgeving kunnen vieren. In deze uitdagende tijden willen we hen dan ook een hart onder de riem steken.” “Ook het verzorgend personeel zetten we graag ‘in de chocolade”, zegt Lily Libeert.  “Want ook zij zijn helden, die dag in dag uit, het beste van zichzelf geven en met toewijding de nodige zorg voor alle kinderen voorzien. We kunnen niet genoeg benadrukken hoeveel respect we daarvoor hebben! Libeert  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 april 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving