BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Wegenwerken

Nachtelijke herstellingswerken op N31 Expresweg te Brugge

wegenwerken
Foto: NGS
In de nacht van donderdag 9 op vrijdag 10 april zullen op de N31 Expresweg te Brugge herstellingswerken worden uitgevoerd.  De werfzone bevindt zich op de N31 Expresweg ter hoogte van de afrit naar hogeschool VIVES en bedrijventerrein Vogelzang.  De obstakelbeveiliger, die enige tijd geleden werd aangereden, wordt nu hersteld.  Die obstakelbeveiliger moet de geluidsschermen erachter beschermen.  Voor deze werkzaamheden zal één rijstrook op de N31 worden ingenomen, maar tijdens de werkzaamheden blijft de afrit naar VIVES/Vogelzang open.  De werkzaamheden gaan van start op donderdagavond 9 april om 20 uur en duren tot vrijdagochtend 6 uur.   Aanvankelijk waren deze werken voorzien voor begin maart, maar dienden toen omwille van de coronamaatregelen afgeblazen te worden. De aannemer zorgt ervoor dat maatregelen rond hygiëne en social distancing gerespecteerd worden zodat de werknemers in veilige omstandigheden deze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
8 april 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Wegenwerken