BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

2020 wordt het jaar van Pascale Naessens met 2 nieuwe boeken

In Ketokuur geeft Pascale Naessens samen met twee experts haar visie op het ketogeen dieet: Wat is het precies? Voor wie is het geschikt? Waarin verschilt het van haar manier van eten die gematigd koolhydraatarm is? Het ketogeen dieet wordt eerder vanuit medische of gezondheidsoverwegingen gebruikt voor mensen met (veel) overgewicht, bij bepaalde gezondheidsklachten en ziekten. Vandaar ook de belangrijke bijdragen van twee experts in het boek. Endocrinoloog Prof.dr. Hanno Pijl gaat in op de voor- en nadelen van het dieet voor diabetespatiënten, en dr. William Cortvriendt gaat dieper in op de gunstige invloed van een ketogeen dieet bij de behandeling van kanker – waar hij ook net een boek over heeft geschreven. Voor Ketokuur stelt Pascale een tweewekenkuur samen met bestaande en nieuwe recepten voor ontbijt, lunch en diner, waarbij de lezer kan uitbreiden met nog meer recepten voor een derde week. ‘Ketokuur, een nieuw leven in veertien dagen’ telt 256 pagina’s en kost €25,99. In augustus pakt Pascale eveneens uit met een feestelijk boek ter ere van haar tiende verjaardag als auteur. Titel en cover blijven voorlopig geheim… Ketokuur

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 mei 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving