BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Bart Appeltans schreef ‘Tijdloos, eindeloos veel sfeer in een tijdloze ruimte’

Bart Appeltans!

Wanneer we binnenkomen in ons eigen huis, willen we ons thuis voelen. We willen dat ons interieur onze persoonlijkheid weerspiegelt. Maar hoe creëer je een interieur dat perfect bij jou past? Met welke materialen, patronen en texturen bekom je de sfeer die bij jouw smaak aansluit? In dit boek toont Bart Appeltans hoe zijn ideale interieur eruit ziet. Appeltans laat ons zien waar je allemaal aan moet denken wanneer je jouw droominterieur creëert. Aan de hand van de mooiste woningprojecten van de afgelopen jaren toont de creatieve interieurarchitect verschillende sferen. In ‘Tijdloos’ neemt Appeltans ons mee door een mix van projectfoto’s, materiaalpaletten en moadboards, die de diverse stijlen van hedendaagse trends en stijlen weergeven.

Welke tips geeft Appeltans om jouw droomhuis te creëren?

Maak in een compacte ruimte gebruik van naadloze vloeren, grote tegels of brede planken om de ruimte groter te doen lijken.

Gebruik slechts één stuk dat de aandacht trekt, anders komt het snel rommelig over.

Maak gebruik van natuurlijke materialen, en kies niet te veel voor schreeuwerige kleuren en patronen.

Met de expertise die hij verwierf in zijn eigen interieur- en architectenbureau, SFAR, creëert Appeltans tijdloze, sfeervolle en warme interieurs. Een hedendaagse strakke vormgeving uitgevoerd in warme, natuurlijke en tijdloze materialen. ‘Tijdloos’ is de ultieme gids doorheen de wereld van interieurs. Het boek loodst je doorheen de voor- en nadelen van renoveren en toont de grootste valkuilen. Een handig boek voor iedereen die zich bezig houdt met interieurs, zijn eigen huis renoveert of een voorliefde heeft voor tijdloze en warme inrichting.

‘Tijdloos’ is de ultieme weg naar thuiskomen in je eigen droomhuis.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 mei 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving