BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Brandweer urenlang in de weer met verwijderen van oliespoor in Heestert

Brandweer urenlang in de weer met verwijderen van oliespoor in Heestert
Foto: NDZ
De brandweer van hulpverleningszone Fluvia was zaterdagvoormiddag uren in de weer met het opruimen van een oliespoor in de Vierkeerstraat. Het was de landbouwer zelf die het oliespoor opmerkte en de brandweer verwittigde. Het oliespoor – dat veroorzaakt werd door een lekkage van hydraulische olie aan een landbouwvoertuig – was iets meer dan een kilometer lang en liep van de kerk in Heestert tot aan een landbouwbedrijf vooraan in de Vierkeerstraat. De brandweer gooide eerst absorberende korrels op het spoor en passeerde daarna met een speciale borstelmachine. Tegen de middag was het oliespoor volledig opgeruimd.
Brandweer urenlang in de weer met verwijderen van oliespoor in Heestert
Foto: NDZ

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 mei 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen