BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Frances Lefebure lanceert haar eerste zomercollectie bij Bel&Bo

De Belgische modeketen Bel&Bo combineerde de heropening van haar 94 winkels met de lancering van de eerste samenwerking met Frances Lefebure. De Limited Collection – frances by Bel&Bo –  staat voor 15 musthave zomerstuks en is beschikbaar op bel-bo.be. Ze kan ook aangekocht worden in de Bel&Bo winkels. Snel zijn is de boodschap!  Bel&Bo is een 100% Belgisch modebedrijf met als drijvende krachten: kleur, service en fashion. Het merkt lanceert per seizoen acht collecties, een aantal capsulecollecties en nu dus een exclusieve collectie met Frances Lefebure. De samenwerking met Frances kwam niet toevallig. Frances is een sprankelende en warme persoonlijkheid die perfect bij het familiale karakter van Bel&Bo past. Frances by Bel&Bo Frances Lefebure, presentatrice van o.a. Hotel Römantiek en Make Belgium Great Again én actrice met de gekende grote glimlach, ontwierp voor Bel&Bo haar allereerste zomercollectie. Frances by Bel&Bo staat voor 15 tijdloze collectiestukken die perfect onderling combineerbaar zijn: flatterende snitten en een écht Frances kleurenpalet. Zoals Frances het zelf formuleert “mijn droomkleerkast in 15 stuks”. De nauwe samenwerking resulteerde in een collectie die de schoonheid van élke vrouw viert. Straffe vrouwen zijn de leidraad in Frances’ leven en dus ook in deze collectie. Elk collectiestuk kreeg de naam van een vrouw haar inspireert, een vrouw naar haar hart, mooi om unieke redenen. Frances by BelBo!  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 mei 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving