BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

‘Het vegetarische kinderkookboek’ is nu uit

Ben jij dol op lekker eten? En wil je graag zelf lekkere gerechten maken zonder vlees en vis? Dat kan met de geweldige recepten in dit boek! Of je nou zin hebt in een lekker stevig ontbijt, een fruitig drankje, een kleurrijke maaltijd waarvan het water je in de mond loopt of een zoete verwennerij, je vindt het allemaal in dit vrolijke kookboek. Dankzij de duidelijke stappenplannen met foto’s zet jij binnen een handomdraai de leukste en lekkerste vegetarische gerechten op tafel! Dankzij de duidelijke stappenplannen met foto’s zet jij binnen een handomdraai de leukste en lekkerste vegetarische gerechten op tafel! het vegetarische kinderkookboek

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 mei 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving