BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Hoogbejaarde man komt om het leven bij woningbrand

Hoogbejaarde man komt om het leven bij woningbrand
Foto: FVL
De brandweer Westhoek kreeg dinsdagmorgen omstreeks 7u27 een oproep binnen voor een woningbrand in de Haringstraat te Passendale. Bij aankomst bleek het om een uitslaande brand te gaan. De woning is volledig vernield door de brand. Buurtbewoners hadden een ontploffing gehoord, toen ze kwamen kijken sloegen de vlammen reeds door het dak en was het onmogelijk de woning te betreden. De bejaarde bewoner, een man van 95 jaar, overleefde de brand niet. Een branddeskundige van het parket stelde ter plaatse vast dat de brand werd veroorzaakt door een gasontploffing aan het gasfornuis. De overleden man is teruggevonden in de keuken van zijn woning.
Hoogbejaarde man komt om het leven bij woningbrand
Foto: FVL
 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
19 mei 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Brandweer en Politie, Nieuws