BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Motorrijder gewond na botsing op de ring van Deerlijk

motoongeval ring van deerlijk Langs de N36 in Deerlijk is vrijdagavond een motorrijder zwaar gewond geraakt bij een verkeersongeval. In nog onduidelijke omstandigheden kwam het ter hoogte van het kruispunt met de Vichtesteenweg tot een botsing tussen de motorrijder en een Hyundai Break. De motorrijder kwam door de botsing ten val en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overbracht, maar zou niet in levensgevaar verkeren. De bestuurder van de Hyundai kwam er met de schrik vanaf. Door de botsing bleef de N36 in de richting van Harelbeke een tijdlang volledig afgesloten. Een ploeg van de brandweer kwam ter plaatse om het wegdek te reinigen, dat door de klap bezaaid lag met brokstukken. Omstreeks halftien kon het kruispunt terug vrijgegeven worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 mei 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

Asfalteringswerken op Brugsesteenweg

KUURNE/HARELBEKE – Op zaterdag 13 april start een aannemer in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer met het affrezen en heraanleggen van de toplaag

Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de