BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Stormschade 11 mei Heuvelland, Westhoek, Comine-Warneton, Menen

Opnieuw heel wat oproepen voor stormschade

Stormschade 11 mei
Foto: FVL
Na de voorjaarsstormen in februari krijgen we sedert zondagnamiddag opnieuw te maken met een gure NO wind met af en toe rukwinden. Hierdoor kreeg Brandweer Westhoek sedert zondagmiddag reeds een 70-tal oproepen te verwerken. Deze voormiddag was post Ieper met 2 ploegen bezig om de oproepen te kunnen beantwoorden. De meeste oproepen waren voor takken/bomen op de openbare weg. In Komen-Waasten moest de brandweer een dakgootbekleding verwijderen en in de Ieperstraat te Menen kwam een deel van een rieten dak los. Hulpverleningszone Fluvia stuurde het RISC-interventieteam ter plaatse om het dak voorlopig waterdicht te maken.
Stormschade 11 mei
Foto: FVL

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 mei 2020
Geschreven door
BRU redactie (FVL)
Nieuws
Geluwe zag kalkoenen vliegen

Geluwe zag kalkoenen vliegen

GELUWE – Gisterennamiddag haalde een Nederlandse vrachtwagen in de Kampstraat een lading kalkoenen op, maar tijdens het nemen van een scherpe bocht, ging één en