BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Twee kinderen naar ziekenhuis na botsing

Twee kinderen naar ziekenhuis na botsing
Foto: FVL
Vrijdagmiddag omstreeks 12u45 reed een Mercedes vanop een oprit van een woning achteruit de straat op. De bestuurster van een Audi met daarin 3 kinderen, merkte het manoeuvre van de Mercedes te laat op en kon een aanrijding niet meer vermijden. Twee van de drie kinderen die in de Audi zaten, waaronder een kind van slechts zes weken oud werden ter controle naar AZ Delta overgebracht, maar mochten intussen de spoedafdeling verlaten. De brandweer kwam ter plaatse om het wegdek van de Robert Klingstraat in Wervik, die vol lag met brokstukken, op te ruimen. Beide wagens moesten getakeld worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 mei 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de