BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Cleymans & Van Geel spelen in Antwerpse Stadsschouwburg

Cleymans Vlaanderen’s favoriete boezemvrienden Jelle Cleymans en Jonas Van Geel kennen elkaar sinds hun twaalfde. Naast hun passie voor acteren, delen ze ook een passie voor muziek en entertainen. Wat ooit begon als een oudejaarsavondgrap groeide uit tot één van de vaste waarden op de Vlaamse podia. De twee creatieve tijgers spelen al meer dan 15 jaar het dak er af als Cleymans & Van Geel met hun mix van Nederlandstalige covers en de nodige dosis humor. Hoog tijd om toe te geven aan de steeds luider wordende interne lokroep naar eigen nummers en een eigen album. Met succes. In volle coronalockdown schoot de titelloze debuutplaat kort na release naar de 1e plaats in de Ultratop 50 Albums. Ook live willen Cleymans & Van Geel uitpakken met het eigen repertoire: afspraak op vrijdag 28 mei 2021 in de Stadsschouwburg Antwerpen voor een avond vol muziek, humor en ambiance! De ticketverkoop loopt via livenation.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 juni 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving