BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Ijsje : hilarisch verhaal voor jongste lezers

Wie op zoek is naar een bijzonder mooi zomerboek voor de jongste lezertjes, kunnen we ‘Een ijsje’ van Sylvia van Ommen wel aanraden. Iedereen vindt dat hij dat lekkere ijsje zou moeten krijgen. Maar wie verdient het ijsje het meest? De hond is heel erg braaf geweest. Maar de aap kan wel een heel bijzonder kunstje. Het varken is net in bad geweest en verdient wel een beloning. De kikker heeft het veel te warm en de geit heeft ontzettende honger. Dus wie krijgt dat overheerlijke ijsje? Auteur en illustrator Sylvia van Ommen is befaamd vanwege haar blog Os en Jo. Ze heeft nauwelijks woorden nodig om een hilarisch verhaal te vertellen en haar eenvoudige maar beeldschone illustraties zijn altijd raak. ijsje

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 juni 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving