BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

De monsterdokter : hilarisch boek van John Kelly

Monsterdokter! Ben jij… Een draak met maagproblemen? Een alien met een verkoudheid? Een yeti met een pijnlijke voet? Maak dan snel een afspraak met de MONSTERDOKTER: geen pijntje te klein, geen wezen te groot! Appie is ontzettend normaal… maar voor hij het weet wordt hij ingehuurd als verpleger bij de slechtlopende monsterkliniek van dokter Annie v.d. Keuken-Trap! Het is een flinke opgave: hij moet de nogal bijzondere patienten helpen én daarnaast ook nog een manier vinden om de kliniek te redden voordat die ten onder gaat. Dit huilen-van-het-lachen-hilarische boek wil je zéker niet missen!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juni 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving