BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Nieuwe Efteling-achtbaan Max & Moritz open vanaf 20 juni

Efteling Op zaterdag 20 juni 2020 kunnen Efteling-bezoekers voor de eerste keer de doldwaze rit van de nieuwe familieachtbaan Max & Moritz beleven. Afgelopen weken zijn de laatste testritten uitgevoerd, zijn de puntjes op de i gezet qua thematisering en kreeg de achtbaan goedkeuring van het onafhankelijke Nederlandse TüV. De kwajongens Max en Moritz zijn er klaar voor! Binnenkort razen hun treinen in tegengestelde richting door een echt Alpenlandschap met groene sparren, bergrozen en een kabbelend beekje. Sinds de start van de bouw van Max & Moritz in september 2019 is hard gewerkt om de familieachtbaan snel gereed te hebben voor families met jonge kinderen vanaf 1 meter. Algemeen directeur Fons Jugens: “We zijn erg trots op het eindresultaat dat met het hele team is neergezet in zo’n korte tijd. Het is geweldig om te zien dat alle vooraf bedachte elementen nu samenkomen in de rit. We zijn heel benieuwd naar de eerste reacties van onze bezoekers. Het is natuurlijk een heel andere ritbeleving dan de vroegere Bobslee, maar ook Max & Moritz is perfect voor het hele gezin.” De familieachtbaan Max & Moritz is gebaseerd op het bekende Duitse beeldgedicht over de twee kwajongens Max en Moritz, die de inwoners van hun dorp tot wanhoop drijven met hun kattenkwaad. Wereld van de Efteling Sinds de opening van het Sprookjesbos in 1952 is de Efteling uitgegroeid tot de grootste toeristische bestemming van de Benelux. De Efteling omvat naast het attractiepark ook het Efteling Hotel, de vakantieparken Efteling Bosrijk en Efteling Loonsche Land, het Efteling Theater en het Efteling Golfpark. De Efteling ligt net over de grens bij Breda, nog geen uurtje rijden van Antwerpen.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
3 juni 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving