BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

No Fairytales tovert makkelijk meer groentjes op je bord

Bernadette Vrolijke groentetortilla’s uit Nederland veroveren koelschap Belgische supermarkt Uit de jongste Voedselconsumptiepeiling blijkt dat de Belg te weinig groenten eet. Zo krijgt de Vlaming gemiddeld maar de helft van de aanbevolen portie (300g) binnen. Gelukkig kan het ook een stapje beter met de innovatieve groentetortilla’s van het Nederlandse foodmerk ‘No Fairytales’ , de nieuwste aanwinst in het koelschap bij Delhaize! Oprichtster Bernadette Kooijman hoopt het ons op die manier makkelijker te maken om wat meer groenten op het menu te zetten. Of je nu kiest voor de wortel-, biet of paprika chili tortilla…elk van deze drie varianten bestaat uit maar liefst 45% groenten. Bovendien bevatten deze vrolijke wraps 25% minder kcal dan de gewone bloemtortilla. Meer info? www.nofairytales.nl

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 juni 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving