BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Vlaamse Rijscholen zijn volop op zoek naar rijlesgevers

Kortrijkse Rijschool De familie Bultinck van de Kortrijkse Rijschool met 4 vestigingen verspreid over zuid West-Vlaanderen bevestigt dat de nood hoog is. Door expansie en de grote vraag naar rijbewijsopleidingen voor alle categorieën zijn we nog steeds op zoek naar extra collega’s die ons team van 20 lesgever komen versterken. Kandidaten die interesse hebben voor het beroep van rijlesgever dienen eerst een traject van opleiding, examinering en stage te volgen om rijlesgever te worden. Dit traject schrikt heel wat mensen af, nochtans is het een enorm dankbaar beroep. Want wat is zinvoller dan iemand iets nieuws bij te brengen en wegwijs te maken in het steeds drukker wordende verkeer? Je komt voortdurend in contact met nieuwe mensen van alle leeftijden en achtergronden en maakt van hen veilige en verantwoorde chauffeurs. Meebouwen aan de verkeersveiligheid van morgen, het draagt bij tot een maatschappij met minder verkeersdoden en verkeersongevallen. Iedereen die toch een carrièreswitch wil maken en de uitdaging wil aangaan, kan meer info vinden over het beroep op www.rijlesgever.be. Over De Kortrijkse Rijschool Met haar jarenlange ervaring profileert de Kortrijkse Rijschool zich als een van de meest toonaangevende en vooruitstrevende rijscholen van Vlaanderen. Gespreid over 4 vestigingen leiden onze 20 medewerkers jaarlijks zo’n 1.200 kandidaten op, en dit in alle rijbewijscategorieën. Dankzij de kwaliteit van onze diensten, de professionaliteit van onze medewerkers en de grote klantentevredenheid groeide de Kortrijkse Rijschool uit tot vaste waarde in rijbewijsopleidingen in de regio. Vestigingen te Kortrijk, Kuurne, Wevelgem en Gullegem . Neem gerust contact op met Regnier Bultinck  via rb@kortrijkserijschool.be  of 0495/262156.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
29 juni 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving