BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Wagen volledig uitgebrand op de E17 in Aalbeke

Wagen volledig uitgebrand op de E17 in Aalbeke
Foto: NDZ
Op de E17 ter hoogte van Aalbeke is donderdagavond kort voor 19u een Peugeot volledig uitgebrand. Hoe de brand ontstond, is niet meteen duidelijk, maar naar alle waarschijnlijkheid gebeurde dit na een technisch defect. De bestuurder slaagde er nog net in om de wagen op de pechstrook te parkeren en zich uit de voeten te maken. Ondanks de snelle tussenkomst van de brandweer kon niet voorkomen worden dat de wagen met Franse nummerplaat volledig uitbrandde. Ook een tiental vierkante meter gras in de berm ging in vlammen op. Tijdens de bluswerken bleef de rechterrijstrook een tijdlang afgesloten, waardoor een aanzienlijke file ontstond. Eens het voertuig geblust en getakeld was, kon de snelweg richting Franse grens kort voor 20u terug vrijgegeven worden.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
25 juni 2020
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Brandweer en Politie, Nieuws