BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

50 is het nieuwe 40

50 dingen Wat te doen met de rest van het leven wanneer de magische 5 steeds dichterbij komt? Een nieuwe hobby? Omscholen? Verhuizen? Allemaal overbodig! Er zijn genoeg leuke, gekke, uitdagende dingen om te doen: iets nieuws leren zoals jongleren, een borrel nemen om 18:00 uur, oude vrienden uitnodigen om te komen eten, handstand oefenen, je haar laten groeien (alhoewel iedereen zegt dat je dat niet meer moet doen). Het komt erop aan de zaken positief te bekijken en de koe bij de hoorns te vatten. Dit vrolijke boek helpt je daarbij een handje. Aantrekkelijk geïllustreerd en erg geschikt als cadeau voor vrouwen van rond de 50 (of voor jezelf). Andrea Gerk (1967) is redacteur, auteur en werkzaam voor verschillende Duitse tv-stations. Eerdere boeken van haar zijn: Lesen als Medizin (2015) en Das Lob der schlechten Laune (2017).

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 juli 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws