BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

BAZART-frontman Mathieu Terryn brengt eigen wijn op de markt

Bazart Wie naar de Instagram bio van Mathieu Terryn kijkt, ziet daar niet enkel ‘zanger van Bazart’ staan, maar ook ‘fulltime Bourgondiër’. En da’s dé perfecte omschrijving.  Tijdens de lockdown van afgelopen maanden zorgde Mathieu voor culinair vermaak op het internet met zijn #CroqueMeThieus: zijn versies van lekkere, hartige croques. Van krokante lunches naar… roséwijn. Want naast zanger en chefkok, is Mathieu ook een liefhebber van wijn. En dus lanceert hij nu zijn eigen rosé, in blik: ‘Plus One Rosé’. Dat doet hij niet zomaar: voor elk verkocht 4-pack zal Plus One Rosé één euro doneren aan het LIVE2020 fonds, ten voordele van Belgische muzikanten en hun crews in deze moeilijke tijden. Da’s dus méér dan +1 goede reden om te klinken! www.plusonewine.be Hoewel Bazart hitlijsten en harten veroverde met hun hit ‘goud’, gaat de frontzanger nu voor rosé. Samen met topwijnimporteur Young Charly en het gerenommeerde wijnhuis Artadi brengt Mathieu ‘+1’ op de markt. Een rosé, fruitige, volledige organische wijn met Grenache druiven uit de wijngaarden van Spanje’s beste wijnproducent. Niet in fles, maar in een prachtig designed blik. Een wijn om van te genieten tijdens een zomerse picknick of BBQ op zwoele avonden met vrienden/in je bubbel, waar dan ook. Mathieu: “Ik probeer ‘la vie en rose’ te leven, ook al zijn de dagen nu soms ietwat donker. Ik ben gemaakt om muziek te spelen op een podium, mét publiek voor mijn neus. Maar dat gaat nu even niet. Vandaar dat we per verkocht 4-pack één euro schenken aan het LIVE2020 fonds –  een initiatief van verschillende spelers uit de Belgische livemuzieksector. En de naam van de wijn? Da’s een knipoog naar de backstage gastenlijst waar mensen héél graag op staan. Met een plus one. Cheers!” Plus One Rosé kost 16 euro voor een 4-pack en bestel je online via www.plusonewine.be En wie in juli naar één van de zomerbarconcerten ‘Rock Werchter for Live2020’ gaat, kan in intieme setting van de muziek genieten mét een Plus One Rosé in de hand.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
23 juli 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving