BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

bestuurder lichtgewond bij zware botsing op E17 ter hoogte van Harelbeke

bestuurder lichtgewond bij zware botsing op E17 ter hoogte van Harelbeke
Foto: NDZ
Op de E17 richting Frankrijk zijn dinsdagavond twee bestelwagens en een vrachtwagen betrokken bij een zwaar verkeersongeval ter hoogte van Harelbeke. Twee bestelwagens, een witte Peugeot Partner en een zwarte Citroën, die richting Frankrijk reden kwamen ter hoogte van Harelbeke in onduidelijke omstandigheden met elkaar in botsing. Ook een Poolse vrachtwagen deelde in de brokken en werd linksachter aangereden. Na de botsing sloeg de zwarte Citroën bestelwagen te pletter tegen de betonnen middenberm, terwijl de witte bestelwagen en de vrachtwagen op de pechstrook tot stilstand kwamen. De bestuurder van de witte Peugeot Partner, een medewerker van een schildersbedrijf uit Waregem die na een lange werkdag op weg was naar huis, werd lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht. Beide bestelwagens liepen bij het ongeval zware schade op en zijn wellicht total loss. Gedurende de vaststellingen en takelwerkzaamheden bleef de linkerrijstrook een tijdlang afgesloten. Dat veroorzaakte bij momenten lichte verkeershinder en vertraagd verkeer in de richting van Frankrijk.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 juli 2020
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen