BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Brandweer en Politie, Nieuws

Brand aan achterzijde woning in Bissegem snel geblust

Brand aan achterzijde woning in Bissegem snel geblust
Foto: NDZ
Buurtbewoners van een rijwoning langs de Tuinwijklaan in de Kortrijkse deelgemeente Bissegem alarmeerden maandagavond de brandweer nadat ze vlammen en een rookpluim opmerkten aan de achterzijde van een rijwoning. Eens de brandweer ter plaatse was, bleek hal gauw dat een vuilnisbak in de nabijheid van de achterdeur vuur te hebben gevat. Ook een deel van de houten gevelbekleding vatte vuur, maar zowel de vuilnisbak als de gevelbekleding kon snel geblust worden. De brand veroorzaakte lichte rookhinder in de woning, die overigens wel bewoonbaar bleef.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
21 juli 2020
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Brandweer en Politie, Nieuws

Woning volledig vernield door brand

Dinsdagvoormiddag is brand ontstaan in een woning aan de Amphoek in Esen, deelgemeente van Diksmuide. Bij aankomst van de brandweer bleek het om een hevige