BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Galerie Depypere uit Kuurne opent Pop Up galerij tijdens de zomermaanden in Knokke

27 KUUR POPUP GalerieDepypere BR1kopie Na twee maanden van verplicht sluiten blijft galerie Depypere uit Kuurne niet bij de pakken zitten.  Met de vakantiemaanden voor de deur trekt de galerie die normaal terug te vinden is aan ’t Kruiske in Kuurne richting kust om er drie maanden lang een Pop Up Galerie te openen aan de Zeedijk 648 in Knokke.  “De lockdonw kende voor onze galerie flinke financiële gevolgen”, vertelt galeriehouder Jos Depypere, “Naast een sluiting van de galerie zelf misten we ook twee grote kunstbeurzen, namelijk deze van Brussel en Rijsel.  Verschillende van onze vaste kunstenaars hadden immers heel wat nieuw werk gemaakt speciaal voor deze beurzen.  Om dit werk toch te kunnen tentoonstellen gingen we op zoek naar een alternatief die we vonden in een Pop Up Galerie.  De expo in onze Pop Up Galerie zal echter een wisselend karakter hebben.  In de eerste maand zal onder meer werk te zien zijn van José Vermeersch, Silvain, Giampaolo Amoruso, topfotograaf Fabrice Gallez en Bart Ramakers, Bernard Pras en Laurent Dierckx.  Ook onze galerie in Kuurne blijft echter verder toegankelijk in deze periode, echter wel na afspraak. ”  Wie de expo in de Pop Up Galerie wil bezoeken is welkom vanaf 01 juli tot 29 september aan de Zeedijk 648 te Knokke.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 juli 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws