BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Honderden hartverwarmende berichtjes voor organisatie p’Latse Doen op dag dat 10 de editie zou doorgaan

Foto RMK
Foto RMK
P’LatseDoen, het jaarlijkse gratis muziekfestival die dit jaar tien kaarsjes uitblaast zou in normale omstandigheden afgelopen zaterdag plaatsgevonden hebben.  Helaas stak het coronavirus daar een stokje voor.   De organisatoren kozen er echter voor om die dag toch niet zomaar voorbij te laten gaan en besloten samen iets te doen rond muziek.  De pas geopende Belpop Bonanza wandeling door en rond Kuurne was daarbij de ideale bezigheid.  Op een 10-tal uitgestippelde plaatsen zijn QR-codes terug te vinden, met telkens een korte en ludieke uitleg over het rijke muzikale verleden die Kuurne kent.  De organisatoren van p’LatseDoen waren dan ook erg trots en zeer gecharmeerd dat één van de 10 “stops” aan hun gratis festival is gewijd.  “In het filmpje is in een notendop perfect omschreven waar p’LatseDoen voor staat.”, vertelt Sven Maes van p’Latse Doen, “Ook door de honderden hartverwarmende berichtjes van muziekliefhebbers uit Kuurne en ver daarbuiten die we afgelopen dagen kregen, beseften we nogmaals dat we goed bezig zijn.  We laten de moed echter niet zakken! Het vele werk dat we in deze verjaardagseditie al staken nemen we gewoonweg mee naar 2021.  Deze rare situatie geeft ons een extra jaar om de details en de vele reacties te filteren en in de mate van het mogelijke te gebruiken volgend jaar.”

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 juli 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws