BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Jan Jaap van der Wal brengt speciale voorstelling #Huidhonger

Jan Jaap van der Wal_(c) Krijn van Noordwijk In een ideale wereld speelde comedian Jan Jaap van der Wal vanaf mei 2020 alle theaterzalen plat met zijn nieuwe voorstelling III-ième. Maar het coronavirus besliste er anders over. Jan Jaap van der Wal bleef echter niet bij de pakken zitten en maakte speciaal voor de zomer een gloednieuwe voorstelling #Huidhonger.

Naast zijn rol als presentator bij De Ideale Wereld en jurylid bij De Slimste Mens Ter Wereld is hij deze zomer eindelijk terug te zien op het podium. De nieuwe show III-ième staat even on hold, maar hij heeft enorm veel zin om deze zomer op te treden met de voorstelling #Huidhonger.

#Huidhonger Een ingelaste voorstelling over verlangen. Verlangen naar contact, verlangen naar grotere bubbels en elkaars gezicht weer te zien in het openbaar vervoer. Op afstand, maar heel dicht op de actualiteit. We mogen weer, we moeten weer. Huidhonger.

Jan Jaap van der Wal gaat deze zomer op minitournee in heel Vlaanderen: Boom, Aalst, Gent, Antwerpen, Oostende, Strombeek, Mechelen en zoveel meer. Volledig coronaproof natuurlijk!

De volledige speellijst is te vinden op LiveComedy.be.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
16 juli 2020
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws