BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Thalys breidt treinaanbod verder uit

Thalys Vanaf 30 augustus breidt Thalys het treinaanbod naar Frankrijk, Nederland en Duitsland verder uit tot 60% van de gebruikelijke capaciteit. Tickets voor reizen tussen 30 augustus en begin oktober zijn vanaf nu beschikbaar. Op 9 juni werd het treinaanbod van Thalys opgetrokken naar 20% van de gebruikelijke capaciteit. Op 12 juli wordt dit verder uitgebreid naar 50%. Vanaf 30 augustus 2020 zal Thalys dan rijden op 60% van het gebruikelijke transportplan. Van 30 augustus tot 12 december 2020: ● Thalys: ○ 11 heen- en terugritten per dag Brussel-Parijs ○ 8 heen- en terugritten Brussel-Amsterdam ○ 3 heen- en terugritten Brussel-Dortmund ● IZY: 1 heen- en terugrit Brussel-Parijs op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Bovendien zal Thalys vanaf 30 augustus 2020 opnieuw cateringdiensten aan boord aanbieden zowel in Premium als in de Thalys Welcome bar. Versterkte sanitaire maatregelen aan boord van de Thalys treinen De veiligheid, het welzijn en de gezondheid van onze klanten en medewerkers staan centraal bij Thalys. Gedurende deze ongekende crisis en voor de gedeeltelijke heropstart van onze activiteiten, implementeren we strikte gezondheids- en veiligheidsmaatregelen. Ze gelden in alle treinen, tijdens elke reis en voor alle bestemmingen: ● Een maximale bescherming door het verplicht dragen van een mondmasker en het respecteren van de sociale afstandsmaatregelen; ● Een versterkte hygiëne met regelmatige reiniging van onze treinen; ● Het mobiliseren van al onze medewerkers om onze reizigers zo goed mogelijk bij te staan en beschermen.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
1 juli 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving