BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Treinverkeer tussen Kortrijk en Roeselare stil na persoonsongeval

Kuurne personenongeval treinkopie Sinds 10u15 ligt het treinverkeer tussen de stations van Kortrijk en Roeselare volledig stil. Aanleiding hiervoor is een persoonsongeval ter hoogte van de overweg in de Pieter Verhaeghestraat te Kuurne. Dat is de overweg tussen Kuurne en Sint-Katarina. Om de hinder voor de treinreizigers te beperken, zullen door de NMBS vervangbussen ingelegd worden tussen beide stations. Waar mogelijk worden treinen omgeleid via de stations van Gent en Denderleeuw. De betrokken trein was vertrokken uit het station Brussels-Airport en reed richting Oostende. 80-tal reizigers werden uit de trein geëvacueerd en met de bus weggebracht. Ten gevolge van het ongeval zijn heel wat overwegen in Kuurne en Lendelede tijdelijk gesloten, wellicht tot na de middag.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
12 juli 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen