BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Gemeentebestuur Middelkerke steekt cultuursector hart onder de riem met optredens in Leffinge

Maaike voor MWCF De cultuursector zit op zijn tandvlees. Ze zijn ‘op en t’end’.  Daarom besloot de Cultuurdienst van Middelkerke samen met vzw De Zwerver om een tent te zetten op het Leffingeleurenplein en een programma in elkaar te boksen waar jong en oud zijn gading in kan vinden. De reeks is getiteld “Op En Tent”.  “Teveel muziek- en cultuurliefhebbers kwamen de voorbije maanden niet aan hun trekken en onze artiesten hebben heel veel zin om te spelen!”, klinkt het, “Bovendien werd de cultuur- en eventsector de afgelopen maanden extreem streng behandeld, terwijl zij perfect in staat is om op een veilige manier evenementen te organiseren. De concertreeks “Op En Tent” zal dan ook worden georganiseerd met respect voor alle geldende veiligheidsvoorschriften. Coronaproof met andere woorden.”  Daarmee neemt Middelkerke ondanks de moeilijke omstandigheden een vliegende start van seizoen ’20 – ’21. Locatie alle concerten en voorstellingen: Concerttent, Leffingeleurenplein (Ieperleedstraat), 8432 Leffinge-Middelkerke De feestelijke seizoen opener van Cultuurstek Middelkerke verhuist van De Branding naar de tent op het Leffingeleurenplein. Master of Ceremony Maaike Cafmeyer brengt 4 mystery comedians mee voor een Secret Comedy Night. Zoe Bizoe mixt humor en sensualiteit tot een unieke cocktail. Meneer Beer van Theater Tieret komt op reis naar Leffinge voor een uniek familieoptreden en Jean Blaute en Jan De Smet knallen de nummers van Drs. P door de boxen. Ticketverkoop gaat vanaf vrijdag 4 september online van start via www.cultuurstek.be.    

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
27 augustus 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws