BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Mystic Bronze is eyecatcher in nieuwe Samsung Galaxy line-up

Samsung Vandaag onthult Samsung een nieuwe line-up toestellen die voor het eerst gelanceerd wordt in het opvallende Mystic Bronze, een kleur die elk device langs de buitenkant extra power geeft. Met zijn matte finish, trekt de Note20-serie alle aandacht. De Galaxy Watch3 is een premium smartwatch afgewerkt met een luxueuze lederen armband, terwijl de Galaxy Buds Live stijlvolle oordopjes zijn met fenomenaal geluid. Dankzij zijn dun en modern design stop je de Tab S7 en S7+ snel weg en ben je helemaal ready to go. We kunnen er niet omheen: de afgelopen maanden was het enorm belangrijk om met elkaar verbonden te blijven. Dankzij technologie bleven we in contact met onze grootouders via videochat, organiseerden we virtuele apéro’s met collega’s en werkten we met gemak van thuis. De gloednieuwe Samsung line-up is speciaal ontworpen om jou in deze wereld dagelijks de power te geven die je nodig hebt, zowel tijdens de werkuren als erna. Door de Galaxy Note20 te koppelen aan de andere nieuwe Galaxy-devices werk je nóg efficiënter en geniet je optimaal van je entertainment. Dat geldt bijvoorbeeld voor de combinatie met Galaxy Tab S7, Tab S7+ en Galaxy Buds Live, terwijl je met de Galaxy Watch3 de baas bent over je eigen fitheid en gezondheid. Haal het meeste uit je dag met de Note20-serie: sociaal én professioneel De Note20 is jouw partner in crime in de moderne ‘work hard, play hard’-levensstijl. De smartphone ziet er niet alleen goed uit, maar garandeert ook een naadloze overgang tussen werk en privé. Waar je ook bent, met de Galaxy Note20-serie krijg je meer gedaan in minder tijd en til je jouw productiviteit naar een hoger niveau, of je nu kiest voor de Galaxy Note20 of Galaxy Note20Ultra. Samsung heeft namelijk beide Galaxy-devices met enkele handige features uitgerust. Dankzij de verbeterde S Pen en Samsung Notes, kan je je ideeën eenvoudig vastleggen en opslaan op elk device, waar en wanneer je maar wil. Herinner je je dat je nog tandpasta moet kopen, of schiet een nieuwe invalshoek voor een project op je werk je te binnen? Geen nood: Samsung Notes zet snelle handgeschreven notities om in een voor iedereen leesbare versie, of maak een stemopname waarin je achteraf eenvoudig kan zoeken. Verder kan je met de Note20 werken zoals op je laptop en ontgrendel je de nieuwste Xbox-games met Xbox Game Pass Ultimate. Vanaf 15 september speel je meer dan 100 geweldige games rechtstreeks vanuit de cloud. Appen met je vrienden terwijl je naar je favoriete serie kijkt? Fluitje van een cent: verbind de Galaxy Note20 draadloos met een Smart TV en werk op twee schermen tegelijk. Ten slotte maak je met de Note20-serie de hele dag door probleemloos geweldige foto’s en video’s. Bovendien is in amper 30 minuten de batterij al voor meer dan 50% opgeladen. Galaxy Tab S7 en Tab S7+ Dankzij het beschikbare toetsenbord, geüpgradede S Pen en Samsung Notes krijg je met de Galaxy Tab S7 en Tab S7+ meer gedaan in minder tijd. Stop de tablet snel weg in je tas en je hebt geen laptop meer nodig! In combinatie met teken- en notitie-apps als Clip Studio Paint, Canva en Noteshelf haal je het maximale uit de S Pen. Galaxy Watch3 De Galaxy Watch3 is de ideale partner voor het managen van je routines en het bereiken van je fitnessdoelen. Met de smartwatch wordt het eenvoudiger om je gezondheid op dagelijkse basis te monitoren. De Galaxy Watch3, die is gemaakt van premium materialen, combineert het vakmanschap van een luxueus horloge met ultiem draagcomfort. De smartwatch ziet er niet alleen mooi uit, hij is tegelijkertijd het middelpunt van jouw persoonlijke wellnesservaring. Aan boord bevindt zich namelijk Samsungs meest uitgebreide toolset aan gezondheidsfuncties ooit. Dankzij geavanceerde sensortechnologie kan je met de Galaxy Watch3 zuurstofsaturatie en accurate bloeddruk meten, en hartfilmpjes maken (ECG). Bij een harde val – of dat nu buiten of binnenshuis is – constateert de valdetectiefunctie dat en stuurt direct een SOS-bericht naar je contactpersonen voor noodgevallen. Galaxy Buds Live De Galaxy Buds Live hebben een iconisch design en comfortabele pasvorm, speciaal ontworpen om er stijlvol uit te zien en op een natuurlijke manier in je oor te passen. Dankzij de combinatie van AKG’s geluidsexpertise met een grotere luidspreker en baskanaal, klinkt het geluid diep en rijk. Of je nu met iemand praat of luistert naar je favoriete artiest, je hebt het gevoel dat je in dezelfde ruimte bent. De Galaxy Buds Live hebben actieve ruisonderdrukking, zo bepaal jij welke geluiden je wel en welke je niet toelaat. Verdwaal in een audioboek, zonder de aankondiging van de treinconducteur te missen. Beschikbaarheid De Galaxy Note20-serie, de Tab S7-serie en Buds Live zijn beschikbaar vanaf 21 augustus 2020. De Galaxy Watch3 is in België te koop vanaf 7 augustus.  

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 augustus 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws