BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Opening van Instagram & TikTok-museum ‘SMILE SAFARI’ in Brussel

Instagram Op zaterdag 1 augustus werd ‘Smile Safari geopend, het Instagram & TikTok-museum van België. Heel wat bekende Instagrammers en TikTok’ers trokken reeds naar Anspach Shopping in hartje Brussel. Ook in deze editie is de bezoeker het kunstwerk, en zijn de installaties en ‘backdrops’ er om de mooiste, grappigste en meest originele foto’s te trekken en TikTok video’s te shooten van jezelf en je vrienden en familie. De bezoekers volgen een uitermate divers belevingsparcours langs onder meer een spiegelkamer, een TikTok song-booth, een vrolijke hamerkamer… Verwacht je aan veel kleurrijke designs, schommels, optische illusies, videowalls, neons etc. Jonatan Medart (TikTok’er met 270.000 volgers): “Ik heb hier zo intens staan dansen voor TikTok-filmpjes dat ik een week niet meer naar de fitness moet.” Maud Van der Vorst (TikTok-ster met 450.000 volgers): “De decors zijn allemaal super kleurrijk. Ideaal voor het maken van TikTok-filmpjes en foto’s. Hier krijg ik veel inspiratie.” Tonya Mas (mode onderneemster, Instagrammer): “Smile Safari is Instagram heaven! En zeker in tijden van Corona is dit een leuke ontsnapping aan de echte wereld. België had nood aan zo’n plek.” Opnieuw werkten verschillende Belgische artiesten mee aan de inkleding om er een totaalervaring van te maken. Taboob(van Noortje Palmers & Jasper Declercq maakten een nieuwe fotoinstallatie met een divers landschap van borsten. Eltipo, Pieter Boels en Anne Manteleers crëerden ter plaatse handgemaakte murals. Verder zijn er origineel designs van Kaart Blanche, Loulou João en vele anderen. Hannes Coudenys (creatief directeur): “We zijn zeer blij dat we na een eerste succesvolle editie met 25.000 bezoekers in Tour & Taxis verhuisd zijn naar een nieuwe, zeer centrale locatie in het centrum van Brussel. Hier kan jong en oud zich volledig geven in de verschillende decors. Onze bezoekers poseren, dansen en amuseren zich te pletter. En niet onbelangrijk, ze gaan naar huis met een smartphone vol toffe content waarmee ze hun social feeds een hele tijd kunnen vullen.”   SMILE SAFARI   Een organisatie van creatief agency Hurae i.s.m. brand activation agency CityCubes. Vanaf 2 augustus tot januari 2021 in Anspach Shopping (Anspachlaan 24,1000 Brussel) bij het Muntplein. Smile Safari is elke dag open van 10u tot 18u. Info en tickets: www.smilesafari.be. 

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
2 augustus 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving