BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Survivalgids voor een fantastische ‘staycation’

Manon! Journaliste en foodstyliste Manon Van Aerschot bracht de afgelopen maanden  – samen met de rest van de wereld – haar tijd noodgedwongen in haar kot. En dan vooral in haar keuken. Ze bundelde al haar tips – zowel recepten en projecten voor in de keuken als haar favoriete plekjes en hidden gems in België – in het boek met de passende titel ‘Alle dagen vakantie’. Een survivalgids voor een fantastische ‘staycation’ oftwel ‘thuisblijfvakantie’. Dit boek zit boordevol receptjes, tips en tricks om er een fantastische vakantie van te maken. Van ontbijtjes waar de meeste hotelgasten jaloers op zouden zijn tot homemade limonades en echte vakantiegerechten die je zo in die zuiderse sfeer brengen. Of wat dacht je van een vakantieproject voor bij je thuis? Zelf pasta maken of groentjes pekelen bijvoorbeeld? Wedden dat dat gezellig wordt?!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
4 augustus 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving

Stijlvol sporten dankzij Bristol

In de zomermaanden steken we graag een tandje bij als het op sporten aankomt. Ook ideaal om je staycation te vullen met sportieve activiteiten! Bij