BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Vijftiger overleeft klap tegen boom op Keiberg te Zwevegem niet

Foto NDZ
Foto NDZ
Een tragisch verkeersongeval langs de Keiberg heeft tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag het leven gekost aan een 52-jarige man uit Zwevegem.  Het ongeval deed zich iets na twee uur voor toen de bestuurder van de Suzuki Ignis richting Moen reed, maar om een ongekende reden plots van zijn koers afweek en tegen een boom rechts van de weg knalde. De hulpdiensten snelden nog ter plaatse, maar voor de man kon geen hulp meer baten.  Het Parket West-Vlaanderen, afdeling Kortrijk, stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te achterhalen.  Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.  De Keiberg bleef na het ongeval verschillende uren afgesloten tussen de rotonde aan de Kanaalweg en de Kwatanenstraat.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 augustus 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Mooov in Zuid-West-Vlaanderen *

Zuid-West-Vlaanderen – Van 18 april tot 2 mei strijkt MOOOV neer in Zuid-West-Vlaanderen. Een brede waaier aan films uit alle hoeken van de wereld, reizen