BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen belandt op zijkant na botsing in Deerlijk

Wagen belandt op zijkant na botsing in Deerlijk
Fotol NDZ
Op het kruispunt van de Schoolstraat, het Kerkplein en de René De Clercqstraat is tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag een bestuurster gewond geraakt bij zwaar verkeersongeval. De bestuurster van de Peugeot wilde omstreeks 01u00 vanuit het Kerkplein de Schoolstraat dwarsen, toen deze op zeker ogenblik moest uitwijken en botste met een bestelwagen. Daarna kwam het voertuig nog tegen een gevel terecht, waardoor de wagen kantelde en midden de rijbaan op zijn zijkant bleef liggen. De bestuurster van de Peugeot werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurster van de bestelwagen bleef ongedeerd. Een ploeg van de brandweer kwam ter plaatse voor het reinigen van het wegdek, dat door de klap bezaaid lag met brokstukken. Door het impact van het ongeval is de Peugeot rijp voor de schoothoop.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
22 augustus 2020
Geschreven door
BRU redactie (NDZ)
Nieuws, Ongevallen