BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurster gekneld in Wevelgem na botsing tegen geparkeerde wagen

Bestuurster gekneld in Wevelgem na botsing tegen geparkeerde wagen
Foto: NDZ
Langs de Gullegemstraat zijn donderdagavond twee wagens betrokken geraakt bij een zwaar verkeersongeval. De bestuurster van een Seat Ateca reed kort voor 21u richting Wevelgem-centrum, toen het fout liep. De Seat week om ongekende reden van zijn koers af en knalde achteraan op de geparkeerde Chevrolet, die op de parkeerstrook recht tegenover de woning van de eigenaars stond. Door deze botsing kantelde het voertuig en kwam het midden de rijbaan op zijn zijkant tot stilstand. De bestuurster raakte bij het ongeval gekneld en moest door de brandweer uit haar penibele situatie bevrijd worden. De vrouw liep volgens de eerste berichten geen al te zware verwondingen op maar werd uit voorzorg naar het ziekenhuis overgebracht. Tijdens de opruim- en takelwerkzaamheden bleef de Gullegemstraat enige tijd afgesloten tussen de kruisingen met de Veldstraat en de Vinkestraat, waardoor het verkeer plaatselijk omgeleid werd.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
18 september 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen