BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Bestuurster gewond te Wevelgem na klap tegen pick-up

Foto NDZ
Foto NDZ
Zaterdagnamiddag deed zich langs de Kortrijkstraat in Wevelgem een bizar ongeval voor waarin 3 wagens betrokken raakten. Toen de 93-jarige bestuurster van de Honda omstreeks 14.45 uur de rotonde met de de op- & afritten naar het vliegveld en de E403 gepasseerd was en vermoedelijk in de richting van Wevelgem-centrum wou rijden, liep het fout. Ter hoogte van de Westvlaamse Steencentrale verloor de vrouw om onbekende reden de controle over het stuur en botste ze met een voorligger, om daarna naar links uit te wijken en aan de andere kant van de straat tegen een geparkeerde Toyota pick-up te knallen. Omdat gevreesd werd dat de bestuurster gekneld zat, snelden brandweer en ziekenwagen ter plaatse. De vrouw werd met hulp van de brandweer uit het voertuig bevrijd en met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
5 september 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen
Herbert Verhaeghe

Kuurne meets Kuurne in … Wevelgem

WEVELGEM – Zanger-presentator Herbert Verhaeghe is een bezige bij én Kuurnenaar. Zijn dorpsgenoot, Nico Speleers, ook een bezige bij (én dus ook) Kuurnenaar, ontmoet Herbert