BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Burgemeester en schepen van feestelijkheden overhandigen eerste ezelsbox

Ezelsboxkopie Woensdagavond heeft burgemeester Francis Benoit samen met schepen van feestelijkheden Johan Bossuyt in primeur de eerste ezelsbox overhandigd.  Het gelukkig paar die deze eer te beurt viel was Sabine Christiaens en Michel Carlu uit de Brugsesteenweg in Kuurne.  Morgenochtend krijgen nog eens 199 Kuurnenaren een identieke ezelsbox overhandigd.  Om winnaar te kunnen worden van een ezelsbox dienden de Kuurnenaren de ezelsspreuk die ze enkele weken terug in de brievenbus kregen aan het venster te hangen en het bijhorende invulstrookje terug te bezorgen aan het gemeentebestuur.  “Met een ezel kent mijn aan zijn oren “ won het koppel de ezelsbox. In de box zijn producten terug te vinden van lokale handelaars en dit ter waarde van 30 euro. Op deze manier kan ook thuis genoten worden van het ezelsweekend die komend weekend plaatsvind.  De pakketten zijn een geschenk van  het gemeentebestuur om de Kuurnenaren de kans te geven te genieten.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
30 september 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online