BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Start kaartenverkoop nieuw Kuurns cultuurseizoen

39 KUUR cultuurseizoen 1BR1 Ondanks de Coronamaatregelen voor heel wat onzekerheid zorgen in de cultuursector en dus ook voor een onzekere start van het nieuwe Kuurnse cultuurseizoen heeft de gemeente beslist de kaartenverkoop voor komend cultuurseizoen op een andere manier te organiseren.  ” Om kort op de bal te kunnen spelen, hebben we beslist om de ticketverkoop telkens 1 maand voor de voorstelling op te starten”, vertelt Saraï Sabbe van de Kuurnse cultuurdienst, “Ook dit cultuurseizoen hebben we opnieuw gezorgd voor een bonte mengeling op de affiche, al is de vraag of we dit seizoen wel zullen kunnen genieten van muziek, theater, comedy ….   Het is alvast de vraag die artiesten, publiek, programmatoren, medewerkers en vele anderen bezighoudt.”  Het Kuurnse cultuurseizoen wordt geopend op woensdag 21 oktober om 19 uur met een optreden van stef Bos die zijn show ‘Bloemlezing’ brengt.   Een intieme voorstelling van Stef Bos alleen met piano.  “Heel wat artiesten staan te popelen om op de Kuurnse planken het beste van zichzelf te geven.”, gaat burgemeester Francis Benoit verder, “Organiseren is in deze tijden echter niet eenvoudig maar toch willen wij als gemeente absoluut wat cultureel perspectief bieden aan de mensen in wat wellicht een lang en donker najaar wordt.”    Nog in de maand oktober staat eveneens het Mini-festival Dansarte geprogrammeerd.   Op donderdag 26 november is het dan de beurt aan Isabelle A, Guido Belcanto en Klaas Delrue die de handen in elkaar slaan en ‘De wereld van Bobbejaan’ brengen.    Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden, dus tijd voor een herdenking.  Wie het volledige maandprogramma wil ontdekken van het cultuurseizoen kan dus maandelijks terecht op www.kuurne.be.   De ticketverkoop voor Stef Bos en Dansarte ging vrijdag 25 september reeds van start via www.kuurne.be/tickets.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
26 september 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Evenementen, Nieuws
De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

De ultieme voetbalkenner is van Kuurne

KUURNE – Tot 14 juli rolt de bal op het Europees Kampioenschap voetbal in Duitsland. Gemeente Kuurne heeft, in samenwerking met Tifogame, een gepersonaliseerd online