BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Evenementen, Nieuws

Betoverend audiovisueel spektakel ‘Kerstmagie’ in zes Vlaamse kastelen

Kerstmagie De provincies Antwerpen (Aartselaar en Westerlo), Limburg (Sint-Truiden), Oost-Vlaanderen (Laarne) en West-Vlaanderen (Wijnendale en Vlamertinge) mogen zich opnieuw opmaken voor een doortocht van het betoverende kerstspektakel ‘Kerstmagie’. Vanaf 5 t.e.m 23 december 2020 openen het kasteel van Wynendaele in Torhout, het kasteel van Cleydael in Aartselaar, het kasteel van Vlamertinge, het kasteel van Duras bij Sint-Truiden, het Slot van Laarne en het kasteel de Merode in Westerlo de deuren voor deze magische en interactieve ervaring, georganiseerd door Historalia van bezieler / drijvende kracht Prins Simon de Merode en zijn creatieve rechterhand Luc Stevens. De kastelen worden omgetoverd tot oogverblindende én veilige kerstpaleizen die je onderdompelen in een wondere wereld voorbij jouw verbeeldingNieuw concept ‘Kerstmagie’ wordt dit jaar – met respect voor alle veiligheids- en hygiënemaatregelen – omgetoverd van een theaterwandeling naar een spannende audiovisuele en interactieve ontdekkingstocht voor het hele gezin (bubbels van max. 8 personen). Je loopt in een ‘one way systeem’, waardoor je nooit mensen buiten jouw bubbel zal kruisen of passeren. Bovendien is de sociale afstand gegarandeerd, want er zijn dit jaar geen acteurs en je mag enkel per bubbel het kasteel betreden. Tijdens je reis doorheen één van de zes kastelen, kom je in een spannende zoektocht terecht. Fantastische lichteffecten, prachtige muziek en een gloednieuw verhaal zullen jou de weg tonen doorheen een sprookjesachtig kerstkasteel. Maar let op: tijdens het magische uur komt alles in het kasteel tot leven! Dan is het aan jou om het mysterie  op te lossen door onderweg de nodige hints te verzamelen. Een spannend verhaal geschreven door regisseur Luc Stevens. ‘Kerstmagie’ is de ideale, veilige en ontspannende familie-uitstap om helemaal in de kerstsfeer te komen en bovendien een unieke kans om prachtig Vlaams erfgoed van binnen te bewonderen. Tickets voor deze ultieme en betoverende kerstbeleving kosten  €14,95 en zijn gratis voor kinderen t.e.m. 4 jaar. Wil jij ook graag een droomreis van een klein uurtje maken in één van de zes kastelen? Bestel dan nu je tickets via www.kerstmagie.be Eerste editie in Aartselaar Na eerdere succesvolle edities van ‘Kerstmagie’ in de kastelen van Westerlo (5x), Laarne (3x), Vlamertinge en Sint-Truiden (2x), en Wijnendale (1x), strijkt deze betoverende kerstbeleving in december 2020 voor het eerst neer in het kasteel van Cleydael in Aartselaar. Het kasteel van Cleydael is gelegen op een eiland, gevormd door twee takken van de Struisbeek. De middeleeuwse waterburcht kent zijn oorsprong reeds in de jaren 1300 en wordt gekenmerkt door de vier torens – één op elke hoek – die elk een andere vorm hebben. Het kasteel is momenteel in privébezit, waardoor een bezoek eraan via ‘Kerstmagie’ een bijzonder unieke ervaring is!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
15 oktober 2020
Geschreven door
Steven
Evenementen, Nieuws