BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws

Huawei kondigt nieuwe Huawei P smart 2021 aan

Huawei P Smart Huawei Consumer Business Group (CBG) onthulde onlangs vandaag de Huawei P smart 2021, de gloednieuwe smartphone uit de HUAWEI P smartserie. Het nieuwe toestel is dé smartphone voor wie houdt van innovatie en stijlvol design. Samengevat: een ultragroot scherm, lange batterijlevensduur en een slimme camera waarmee je moeiteloos alle memorabele momenten vastlegt. De P Smart 2021 is vanaf 23 oktober beschikbaar in de Belgische winkels, onder meer bij MediaMarkt, Vanden Borre en Krëfel, voor een aanbeloven adviesprijs van € 229.

Grote batterij met snelladen voor dagenlang entertainment

Smartphones worden op alle momenten van de dag voor verschillende dingen gebruikt. De ideale smartphone is dus veelzijdig, en de Huawei P smart 2021 beantwoordt aan dat profiel. Met de smartphone leef je je creatief uit, ben je geconnecteerd waar en wanneer je wil en geniet je ongestoord van al je entertainmentactiviteiten.

Dankzij de 5000mAh-batterij (standaardwaarde) met lange levensduur bekijk je tot 23 uur(1) lang video’s. In combinatie met Huawei’s AI stroombesparende technologie biedt het toestel ononderbroken gebruiksplezier. Bovendien is de smartphone voorzien van de 22,5W Huawei SuperCharge(2) die razendsnel oplaadt waardoor je steeds verbonden blijft. Na 10 minuten aan de lader, kun je twee uur ononderbroken video’s bekijken(3). Weg met die lage-batterij-angst!

Capture and create met de 48MP AI Quadcamera(4)

De 48MP hoofdcamera aan de achterkant met 1/2-inch sensor maximaliseert de lichtinval en legt heldere en scherpe high-definition beelden(5) vast, zelfs met zoom. Dankzij de hoge gevoeligheid en AI-mogelijkheden is het toestel ook perfect geschikt voor nachtfotografie. De AI-algoritmen en multi-frame ruisonderdrukking in nachtmodus creëren een optimale fotohelderheid.

Met de 120° 8MP ultrawijde hoeklens en 2MP macrocamera laat je je creativiteit de vrije loop in iedere situatie: van verre landschappen tot subtiele details zo dicht als 4 cm van je lens. Bovendien accentueert de geavanceerde 2MP dieptecamera de beelden met subtiele, realistische bokeh-effecten.

De 8MP selfiecamera is uitstekend met verschillende AI-mogelijkheden en een circulaire flitser die selfies gelijkmatig en zacht belicht, ook bij weinig licht. Zo zijn al je foto’s ready to share!

Meer comfort voor ogen en handen

Het 6.67-inch Full HD-scherm met een 2400 x 1080-resolutie biedt een ongelooflijk meeslepende kijkervaring wanneer je games speelt of video’s bekijkt. Het blauw licht is TÜV Rheinland-gecertificeerd en biedt maximaal oogcomfort.

Met de  gemonteerde vingerafdrukknop aan de zijkant ontgrendel je het toestel sneller, gemakkelijker en veiliger. Het 3D ergonomisch ontwerp zorgt voor een stevige en comfortabele grip.

Meer opslagcapaciteit en slimmere functies

Met een interne opslagruimte van 128 GB slaat de Huawei P smart 2021 zonder problemen al je foto’s, video’s en audio op één plaats op. Als dat niet volstaat, biedt de smartphone een externe opslag van 512GB(6). Met andere woorden: je kunt naar hartenlust fotograferen zonder dat je je foto’s hoeft te verwijderen voor extra opslagruimte.

Met toevoeging van EMUI 10.1 beschikt het toestel over de nieuwste gebruiksvriendelijke functies. Smart Collage in Photo Gallery en het intuïtieve gebaarbesturing zorgen voor bovendien voor meer plezier en gemak.

De Huawei P smart 2021 is vooraf geïnstalleerd met AppGallery, waarin zowel wereldwijde en lokale apps als Itsme beschikbaar zijn. Huawei Video en Huawei Music bieden een uitgebreide bibliotheek aan kwaliteitsvolle entertainmentmedia waaraan voortdurend nieuwe content wordt toegevoegd.

Prijzen en beschikbaarheid

De Huawei P smart 2021 is in België verkrijgbaar vanaf 23 oktober bij onder andere MediaMarkt, Vanden Borre en Krëfel. Consumenten kunnen kiezen uit drie kleuren: Crush Green, Midnight Black en Blush Gold. Die laatste kleurvariant komt wel pas op een later moment naar de Belgische markt.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 oktober 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws