BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen dwarst de Oudenaardsesteenweg ter hoogte van cowboy Henk en botst met vrachtwagen

Wagen dwarst de Oudenaardsesteenweg ter hoogte van cowboy Henk en botst met vrachtwagen
Foto: NDZ
Op de kruising van de afrit Kortrijk-Oost van de E17 richting Frankrijk en de Oudenaardsesteenweg (N8) gebeurde vrijdagavond omstreeks halfacht een zoveelste ongeval. Een Mercedes die net de afrit Kortrijk-Oost had genomen en aan het einde van de afrit de N8 wou dwarsen om richting de rotonde “cowboy Henk” te rijden, kwam er in botsing met een vrachtwagen op dat ogenblik die richting Kortrijk reed. Zowel de vrachtwagen als de Mercedes liepen bij de klap zware schade op en moesten getakeld worden. Door het ongeval bleef de Oudenaardsesteenweg een tijdlang volledig versperd, wat stilstaand verkeer en een snel aangroeiende file veroorzaakte voor het verkeer richting Kortrijk. Eens de Mercedes getakeld was, kon het verkeer richting Kortrijk terug door en loste de file snel terug op. Een beperkte ploeg van de brandweer kwam ter plaatse en beveiligde het ongeval door het plaatsen van signalisatie. Dit ongeval was meteen het zoveelste gelijkaardige ongeval op deze plek.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 oktober 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen