BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Wagen gaat van weg af en belandt in gracht, bestuurster gewond

Wagen gaat van weg af en belandt in gracht, bestuurster gewond
Foto: NDZ
Langs de Magerheidsstraat in de Wervikse deelgemeente Geluwe is vrijdagavond de bestuurster van een Peugeot gewond geraakt bij een verkeersongeval. Dat gebeurde iets na 22u, op enkele tientallen meters van de kruising met de Beselarestraat. De vrouw verloor op het natte wegdek allicht de controle over het stuur en belandde met haar wagen in de gracht. Omdat gevreesd werd voor geknelden, snelde naast ziekenwagen en politie ook de brandweer ter plaatse. Bij hun aankomst bleek de vrouw al uit het voertuig en werd ze voor verdere verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
10 oktober 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Nieuws, Ongevallen