BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Walibi Belgium annuleert muziekevenement ‘Walibi On Stage’

Walibi on stage

Door de evolutie van de gezondheidssituatie en in overleg met de bevoegde autoriteiten is er besloten ‘Walibi On Stage’ af te gelasten. Het muziekevenement zou tijdens de herfstvakantie (van 31 oktober t.e.m. 07 november) plaatsvinden.

Dit is alweer een zware klap voor het Waverse pretpark, alsook voor alle actoren uit de cultuur- en eventsector die gemobiliseerd werden voor de organisatie van het evenement.

“Ik kan de specialisten en alle interne en externe ploegen, die wekenlang aan de ontwikkeling van ‘Walibi On Stage’ hebben gewerkt, alleen maar feliciteren. Het geleverde werk is indrukwekkend: zo’n evenement organiseren op twee maanden tijd is een hele prestatie. Echter, onze inzet om de Belgische cultuur- en eventsector een hart onder de riem te steken, stuit op de harde realiteit. Met droefheid, maar bewust van de situatie, annuleren we deze grote muzikale beleving.” Jean-Christophe Parent, CEO van Walibi Belgium

Noch Halloween, noch ‘Walibi On Stage’ in 2020. Het park blijft wel open, van 10u tot 18u, tijdens de weekends in oktober en tijdens de herfstvakantie (t.e.m. 8 november). De bezoekers kunnen dus wel nog genieten van de attracties.

De tickets geldig voor ‘Walibi On Stage’ worden terugbetaald. Alle informatie over tickets en concertreserveringen zal binnenkort online beschikbaar zijn op www.walibi.be. Ook de online kalender is aangepast: de nocturnes zijn geannuleerd.

2020 is een lastig jaar voor iedereen. Via dit initiatief wenste Walibi Belgium het dagelijks leven van zijn bezoekers, conform de veiligheidsmaatregelen, op te fleuren. Ook was het de uitgelezen kans om actoren uit de event- en entertainmentindustrie te steunen. Een kans die door de huidige situatie wordt verhinderd.

Toch blijven Walibi Belgium en zijn medewerkers doorgaan, en kijken ze vol spanning uit naar de grote vooruitzichten van 2021. Meer info? www.walibi.be

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
20 oktober 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving