BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Air Belgium breidt aanbod vluchten naar Martinique uit

Martinique Vanaf 16 december 2020 breidt Air Belgium zijn verbindingen naar Fort-de-France, de hoofdstad van het tropische eiland Martinique, uit met twee wekelijkse directe vluchten. “Het enige wat verbeterd kan worden is de manier waarop we er naartoe gaan”, kondigt Air Belgium aan, dat net haar aanbod aan vluchten van Brussel naar Fort-de-France heeft uitgebreid. In december 2019 heeft de Belgische nationale luchtvaartmaatschappij een nieuwe lijndienst gelanceerd naar Martinique vanaf de luchthaven Brussel Charleroi naar Fort-de-France. De lijndienst bestaat uit twee vluchten per week. Vanwege het succes van deze verbinding breidt Air Belgium zijn aanbod vanaf 16 december 2020 uit. Er zullen dan rechtstreekse vluchten in beide richtingen aangeboden worden tussen Brussel Charleroi en Fort-de-France. De vluchten zijn gepland op woensdag en zaterdag. Air Belgium heeft daarbij een samenwerking aangekondigd met Air Caraïbes, die het mogelijk maakt om, via een verbinding in Guadeloupe, twee nieuwe vluchten aan te bieden naar Martinique. In totaal zijn er straks dus 4-wekelijkse vluchten (waarvan 2 directe) beschikbaar voor Belgische toeristen die met Air Belgium naar Martinique willen reizen. Martinique biedt bezoekers het hele jaar door een aangenaam klimaat dat garant staat voor een ontspannend verblijf. De lokale kunst, de keuken en de beeldschone natuur maken Martinique een ideale bestemming om te genieten van een eiland met een rijk natuurlijk en cultureel erfgoed op slechts negen uur een dertig minuten vliegen vanaf Brussel!

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 november 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving