BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Algemeen Nieuws, Nieuws

Asfalteringswerken op buitenring R8 ter hoogte van Heule

wegenwerken
Foto: NGS
UPDATE In het weekend van 24 oktober waren herstellingswerken voorzien op ‘t Ei en op de R8 in Kortrijk. Omwille van de verstrengde coronamaatregelen had de aannemer onvoldoende personeel om de werken in dat ene weekend af te ronden. Enkel de werken aan ‘t Ei konden worden uitgevoerd. Op maandag 22 november zullen de overige herstellingen gebeuren op de R8 Binnenring. Vanaf maandag 16 november starten herstellingswerken op de R8 buitenring in Kortrijk ter hoogte van Heule. De toplaag in asfalt wordt vernieuwd. Het einde van de werken is voorzien tegen vrijdagavond 20 november. De toplaag van de R8 wordt op de buitenring vanaf de brug ter hoogte van de Wittestraat tot aan de Mellestraat afgefreesd en vernieuwd. Er wordt beurtelings op het rechter en linker rijvak gewerkt. Het verkeer moet dus telkens over 1 rijstrook. Wanneer er op het rechter (of trage) rijvak wordt gewerkt (vanaf maandag 16 november tot en met vermoedelijk woensdag 18 november), is de afrit nr. 8 Heule afgesloten voor alle verkeer. De omleiding verloopt via de eerstvolgende op- en afrit nr. 9 Gullegem. Slecht weer kan de start- en/of einddatum nog doen opschuiven.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
13 november 2020
Geschreven door
BRU redactie (RMK)
Algemeen Nieuws, Nieuws
Volkswagen T-roc

Auto komt in Heulebeek terecht

KORTRIJK/HEULE – Woensdagmorgen omstreeks 8.30 uur is een Volkswagen T-Roc in de Heulebeek terechtgekomen.  Het incident vond plaats nadat de bestuurster haar voertuig op de