BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Ongevallen

Auto gaat van snelweg af in Aalbeke en komt in diepe gracht terecht, bestuurder gewond

Foto NDZ
Foto NDZ
Op de verkeerswisselaar van de E403 met de E17 in Aalbeke is woensdagmiddag een bestelwagen van de weg geraakt.  De bestuurder van het voertuig raakte daarbij gewond en diende naar het ziekenhuis te worden overgebracht.  Het ongeval gebeurde toen de onfortuinlijke chauffeur omstreeks halftwee vanuit de E403 richting Doornik de wisselaar naar de E17 richting Frankrijk wou nemen, maar aan het eind van de oprit om onbekende reden de controle over het stuur verloor.  De wagen dook de grasberm rechts van de snelweg in en kwam tot stilstand tegen een stenen duiker in een diepe gracht. De bestuurder, die alleen in het voertuig zat, liep bij het ongeval verwondingen op maar bleef bij bewustzijn toen hij naar het ziekenhuis werd overgebracht. Voor zover bekend waren er bij het ongeval geen andere voertuigen betrokken. Een beperkte ploeg van de brandweer kwam met een signalisatiewagen ter plaatse om de plaats van het ongeval te beveiligen voor het aankomend verkeer tijdens de vaststellingen en de takelwerkzaamheden.  Hoe het ongeval precies gebeurde, is niet duidelijk en wordt nog onderzocht.  De wagen raakte door de impact onherstelbaar beschadigd en is rijp voor de schroot.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
11 november 2020
Geschreven door
BRU redactie (NSK)
Nieuws, Ongevallen