BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU ACTUALITEIT AGENTSCHAP VZW

BRU logo zwart
Nieuws, Samenleving

Forum Jobs pakt uit met nieuw logo en huisstijl

Forum Jobs Krachtig, strak en volledig in lijn met de kernwaarden die Forum Jobs wil uitstralen. Vandaag geeft Forum Jobs haar visitekaartje opnieuw af met de lancering van een nieuw logo en huisstijl. Met de introductie van een opvallend beeldmerk wil Forum Jobs zich nog sterker onderscheiden in het uitzendlandschap. Nog herkenbaarder worden in het straatbeeld én online. Niet alleen het logo, ook de website en de kantoren kregen een totale remake. In het nieuwe logo herken je de volledige merknaam, maar ook een beeldmerk dat afzonderlijk kan worden ingezet. Het symboliseert het blijvend verbinden als professionele matchmakers van bedrijven en kandidaten. In 23 jaar groeide Forum Jobs, met hoofdzetel te Roeselare, uit tot een toonaangevend uitzendkantoor met 200 eigen medewerkers in 48 kantoren. Ons breed kantorennetwerk is verspreid over West-, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Limburg en Henegouwen. Forum Jobs realiseerde in 2019 een omzet van 130 miljoen euro en bekleedt hiermee de 13de plaats in de ranking van uitzendkantoren. Wekelijks zijn er een 4000-tal uitzendkrachten via Forum Jobs aan de slag. Forum Jobs heeft verschillende niches: Forum Office, Forum International Forum Call, Forum Food, Forum Construct, Forum Francophone.

Deel dit artikel
Facebook
Twitter
LinkedIn
14 november 2020
Geschreven door
Steven
Nieuws, Samenleving